Nabeschouwing Wattens - Blau-Weiß Linz (1-1) || Tipico Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2024/2025 neemt Wattens het zaterdag 5 oktober 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Blau-Weiß Linz (1-1)

De Tipico Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Wattens en Blau-Weiß Linz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Jamie Lawrence zette Blau-Weiß Linz op een 0-1 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat WSG Tirol het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk Matthäus Taferner die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wattens - Blau-Weiß Linz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt Blau-Weiß Linz Eigen doelpunt Jamie Lawrence Blau-Weiß Linz 0-1
60' Wissel WSG Tirol Wissel Mahamadou Diarra voor Florian Rieder WSG Tirol
60' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Paul Mensah voor Alexander Schmidt Blau-Weiß Linz
60' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Mahamadou Diarra WSG Tirol
65' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Alem Pašić voor Simon Seidl Blau-Weiß Linz
72' Wissel WSG Tirol Wissel Thomas Geris voor Lennart Czyborra WSG Tirol
72' Wissel WSG Tirol Wissel Stefan Skrbo voor Cem Üstündag WSG Tirol
74' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Mahamadou Diarra WSG Tirol
74' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor Jamie Lawrence Blau-Weiß Linz
80' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Kristijan Dobraš voor Ronivaldo Blau-Weiß Linz
83' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Matthäus Taferner WSG Tirol 1-1
93' Wissel WSG Tirol Wissel Yannick Votter voor Quincy Butler WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Blau-Weiß Linz
Opstellingen Wattens - Blau-Weiß Linz
De opstellingen van Wattens en Blau-Weiß Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Blau-Weiß Linz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wattens - Blau-Weiß Linz

Wattens en Blau-Weiß Linz treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Blau-Weiß Linz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blau-Weiß Linz. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wattens als Blau-Weiß Linz wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Wattens 2
Winst Blau-Weiß Linz 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 9e positie staat, terwijl we Blau-Weiß Linz terugvinden op de 5e plaats.