Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (2-3) || Tipico Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2024/2025 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 5 oktober 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Patrik Mijić, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tobias Kainz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Wolfsberger AC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Thierno Ballo.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat Fabian Wilfinger de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wolfsberger AC dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Angelo Gattermayer de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Wolfsberger AC - Hartberg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Hartberg Doelpunt Patrik Mijić met assist van Donis Avdijaj Hartberg 0-1
33' VAR: Afgekeurd doelpunt David Atanga Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel David Atanga Wolfsberger AC
46' Wissel Hartberg Wissel Benjamin Markuš voor Justin Omoregie Hartberg
57' Doelpunt Hartberg Doelpunt Tobias Kainz met assist van Manuel Pfeifer Hartberg 0-2
61' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Patrik Mijić Hartberg
66' Wissel Wolfsberger AC Wissel Emmanuel Agyemang voor Dejan Zukić Wolfsberger AC
66' Wissel Wolfsberger AC Wissel Sandro Altunashvili voor Ervin Omić Wolfsberger AC
66' Wissel Wolfsberger AC Wissel Erik Kojzek voor Simon Piesinger Wolfsberger AC
68' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt Thierno Ballo met assist van Chibuike Nwaiwu Wolfsberger AC 1-2
69' Wissel Hartberg Wissel Furkan Demir voor Dominik Prokop Hartberg
71' Doelpunt Hartberg Doelpunt Fabian Wilfinger met assist van Youba Diarra Hartberg 1-3
78' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Angelo Gattermayer Wolfsberger AC
79' Wissel Hartberg Wissel Marco Hoffmann voor Tobias Kainz Hartberg
87' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Fabian Wilfinger Hartberg
92' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Maximilian Ullmann Wolfsberger AC
93' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Furkan Demir Hartberg
94' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt Angelo Gattermayer met assist van Thierno Ballo Wolfsberger AC 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Hartberg
Opstellingen Wolfsberger AC - Hartberg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.