Nabeschouwing Dessel Sport - Waasland-Beveren (2-3) (na verlenging) || Croky Cup 2024/2025

Zaterdag 7 september 2024 - 19:30 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Dessel Sport het zaterdag 7 september 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Armand Melis Stadion in Dessel.

Via de Dessel Sport - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dessel Sport - Waasland-Beveren (2-3) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Dessel Sport en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Wouter Debusscher geëindigd in een 2-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Waasland-Beveren dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 9e minuut dacht Dessel Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van Jamal Ali. Helaas voor Dessel Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Waasland-Beveren dat via Finn Dicke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Wouter Debusscher. De eerste goal werd in de 49e minuut gemaakt door Anthony Limbombe waardoor Waasland-Beveren met 1-1 aan de leiding kwam.

In de 61e was het Dessel Sport dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Yacine Bentayeb. Na 79 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Yutaka Michiwaki de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Het lukte Waasland-Beveren in de 97e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Jay-Dee Geusens die de 2-3 wist te maken.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Wouter Debusscher af en was het Waasland-Beveren die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Dessel Sport - Waasland-Beveren
2
3
LIVE Dessel Sport - Waasland-Beveren 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dessel Sport - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt Jamal Ali Dessel Sport
29' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Finn Dicke Waasland-Beveren
49' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Anthony Limbombe Waasland-Beveren 1-1
54' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
58' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Finn Dicke Waasland-Beveren
58' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jay-Dee Geusens voor Hadji Issa Moustapha Waasland-Beveren
61' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt Seppe Geukens Dessel Sport 1-0
61' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt Yacine Bentayeb Dessel Sport 2-1
66' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor Lars Michiels Dessel Sport
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yutaka Michiwaki voor Ademola Ola-Adebomi Waasland-Beveren
75' Wissel Dessel Sport Wissel Javan Ngoyi voor Mauro Trari Dessel Sport
75' Wissel Dessel Sport Wissel Fabio Sposito voor Arne Naudts Dessel Sport
79' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Yutaka Michiwaki Waasland-Beveren 2-2
84' Wissel Dessel Sport Wissel Faissal El Attabi voor Faysel Kasmi Dessel Sport
84' Wissel Dessel Sport Wissel Arno Van Keilegom voor Yacine Bentayeb Dessel Sport
86' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren
91' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sheldon Bateau voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
91' Wissel Waasland-Beveren Wissel Everton Luiz voor Alexander Corryn Waasland-Beveren
92' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Sander Coopman Waasland-Beveren
97' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren 2-3
102' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor Seppe Geukens Dessel Sport
106' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jakov Filipović voor Liam Kerrigan Waasland-Beveren
106' Wissel Dessel Sport Wissel Stan Kolen voor Lars Michiels Dessel Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Dessel Sport - Waasland-Beveren
Opstellingen Dessel Sport - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Dessel Sport - Waasland-Beveren

Dessel Sport en Waasland-Beveren spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Debusscher en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dessel Sport en Waasland-Beveren elkaar treffen in de Croky Cup.