Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Houtvenne (3-2) || Croky Cup 2024/2025

Zondag 8 september 2024 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 8 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Houtvenne. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Houtvenne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Houtvenne (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Lierse Kempenzonen en Houtvenne is onder leiding van scheidsrechter Jari Van Laere geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Houtvenne kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Victor Daguin. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Niklo Dailly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Lierse Kempenzonen, waarmee Niklo Dailly zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed Glenn Claes iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Houtvenne werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Houtvenne echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 90e minuut moest Houtvenne verder met een man minder, nadat Dimitri Vanhaen een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Lierse Kempenzonen.

Wedstrijdstatistieken Lierse Kempenzonen - Houtvenne
3
2
LIVE Lierse Kempenzonen - Houtvenne 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Houtvenne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Houtvenne Doelpunt Victor Daguin Houtvenne 1-0
22' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Niklo Dailly Lierse Kempenzonen 2-0
46' Wissel Houtvenne Wissel Jordy Mathei voor Ben Santermans Houtvenne
51' Wissel Houtvenne Wissel Lars Lemmens voor Simon van Geet Houtvenne
54' Gele kaart Houtvenne Gele kaart voor Dimitri Vanhaen Houtvenne
55' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Niklo Dailly Lierse Kempenzonen 3-0
59' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Che Krabbendam voor Brent Laes Lierse Kempenzonen
59' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Hugo Masaki Muadi-Dado voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
66' Wissel Houtvenne Wissel Owen Corten voor Maxime Limbombe Houtvenne
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Aske Sampers voor Niklo Dailly Lierse Kempenzonen
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Bryan Adinany Lierse Kempenzonen
75' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Daan De Peuter voor Victor Daguin Lierse Kempenzonen
75' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Victor Daguin Lierse Kempenzonen
89' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Hugo Masaki Muadi-Dado Lierse Kempenzonen
90' Doelpunt Houtvenne Doelpunt Glenn Claes Houtvenne 3-1
90' Tweede gele kaart Houtvenne Tweede gele kaart voor Dimitri Vanhaen Houtvenne
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Houtvenne
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Houtvenne

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Houtvenne

Lierse Kempenzonen en Houtvenne spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jari Van Laere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lierse Kempenzonen en Houtvenne elkaar treffen in de Croky Cup.