Nabeschouwing Sparta Petegem - Zulte-Waregem (1-3) || Croky Cup 2024/2025

Zondag 8 september 2024 - 14:30 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Sparta Petegem het zondag 8 september 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Complex Gaversesteenweg in Deinze.

Via de Sparta Petegem - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Petegem - Zulte-Waregem (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Sparta Petegem en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Arthur Seynaeve geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Jelle Vossen, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Maxime Goeminne in de 36e minuut zorgde er even later voor dat Sparta Petegem weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut zette Anton Tanghe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Zulte-Waregem vergroot nadat Anton Tanghe de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Sparta Petegem - Zulte-Waregem
1
3
LIVE Sparta Petegem - Zulte-Waregem 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Petegem - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Jelle Vossen Zulte-Waregem 0-1
36' Penalty Sparta Petegem Penalty Maxime Goeminne Sparta Petegem 1-1
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Lukas Willen Zulte-Waregem
58' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Tochukwu Nadi Zulte-Waregem
60' Gele kaart Sparta Petegem Gele kaart voor Ralph Ameys Sparta Petegem
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel Yannick Cappelle voor Youssef Challouk Zulte-Waregem
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel Pape Diop voor Nathan Fraser Zulte-Waregem
70' Wissel Sparta Petegem Wissel Preben Stiers voor Kay De Caigny Sparta Petegem
75' Gele kaart Sparta Petegem Gele kaart voor Robbe Goddyn Sparta Petegem
79' Wissel Sparta Petegem Wissel Brian Vercruysse voor Joenes Kasmi Sparta Petegem
82' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Anton Tanghe Zulte-Waregem 1-2
84' Gele kaart Sparta Petegem Gele kaart voor Maxime Goeminne Sparta Petegem
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel Thibaud Sergeant voor Jeppe Erenbjerg Zulte-Waregem
85' Wissel Sparta Petegem Wissel Emile Steyaert voor Preben Dhont Sparta Petegem
85' Wissel Sparta Petegem Wissel Gianni Swennen voor Maxime Goeminne Sparta Petegem
86' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Anton Tanghe Zulte-Waregem 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Petegem - Zulte-Waregem
Opstellingen Sparta Petegem - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Sparta Petegem - Zulte-Waregem

Sparta Petegem en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Seynaeve en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Petegem en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Croky Cup.