Nabeschouwing Diksmuide - AS Eupen (2-3) || Croky Cup 2024/2025

Vrijdag 6 september 2024 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Diksmuide het vrijdag 6 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de Diksmuide - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diksmuide - AS Eupen (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Diksmuide en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vitse geëindigd in een 2-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Marc Couckuyt, waarmee Diksmuide met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Isaac Nuhu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Renaud Emond zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Miloš Pantović zette AS Eupen even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Jasper Vitse toegekende penalty wist te benutten. In de 67e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Diksmuide speler Aaron Vandendriessche.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasper Vitse en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van AS Eupen.

Wedstrijdstatistieken Diksmuide - AS Eupen
2
3
LIVE Diksmuide - AS Eupen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diksmuide - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jerome Deom AS Eupen
30' Doelpunt Diksmuide Doelpunt Marc Couckuyt Diksmuide 1-0
33' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Isaac Nuhu AS Eupen 1-1
35' Gele kaart Diksmuide Gele kaart voor Aaron Vandendriessche Diksmuide
36' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Renaud Emond AS Eupen
40' Gele kaart Diksmuide Gele kaart voor Neo Delbol Diksmuide
58' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Renaud Emond AS Eupen 1-2
59' Gele kaart Diksmuide Gele kaart voor Liam Bronchain Diksmuide
60' Wissel AS Eupen Wissel Miloš Pantović voor Bertan Caliskan AS Eupen
65' Penalty AS Eupen Penalty Miloš Pantović AS Eupen 1-3
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Luca Chavet AS Eupen
67' Penalty Diksmuide Penalty Aaron Vandendriessche Diksmuide 2-3
74' Wissel AS Eupen Wissel Brandon Baiye voor Nathan Bitumazala AS Eupen
74' Wissel AS Eupen Wissel Raphael Augustin Di Matteo voor Jerome Deom AS Eupen
75' Wissel Diksmuide Wissel Thibo Janssens voor Jasper Vandenschrick Diksmuide
83' Wissel Diksmuide Wissel W. Deprez voor Maxime Cottignie Diksmuide
83' Wissel Diksmuide Wissel Siebe Vandergunst voor Neo Delbol Diksmuide
84' Wissel AS Eupen Wissel Jan Gorenc voor Renaud Emond AS Eupen
84' Wissel AS Eupen Wissel Théo Maréchal voor Yentl Van Genechten AS Eupen
89' Gele kaart Diksmuide Gele kaart voor Siebe Vandergunst Diksmuide
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Abdul Manaf Nurudeen AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Théo Maréchal AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Diksmuide - AS Eupen
Opstellingen Diksmuide - AS Eupen

Voorbeschouwing Diksmuide - AS Eupen

Diksmuide en AS Eupen spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vitse en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Diksmuide en AS Eupen elkaar treffen in de Croky Cup.