Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (2-1) || Bundesliga 2024/2025

Vrijdag 4 oktober 2024 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Augsburg het vrijdag 4 oktober 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Keven Schlotterbeck, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. FC Augsburg vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alexis Claude-Maurice op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Borussia Mönchengladbach de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Tim Kleindienst. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Borussia Mönchengladbach kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florian Badstübner, waardoor Augsburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Borussia M'gladbach 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Keven Schlotterbeck FC Augsburg 1-0
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Marvin Friedrich voor Nico Elvedi Borussia Mönchengladbach
57' Wissel FC Augsburg Wissel Alexis Claude-Maurice voor Steve Mounié FC Augsburg
57' Wissel FC Augsburg Wissel Henri Koudossou voor Marius Wolf FC Augsburg
59' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Julian Weigl Borussia Mönchengladbach
64' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Robin Hack voor Tomáš Čvančara Borussia Mönchengladbach
64' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Rocco Reitz voor Philipp Sander Borussia Mönchengladbach
65' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Alexis Claude-Maurice FC Augsburg 2-0
68' Wissel FC Augsburg Wissel Chrislain Matsima voor Keven Schlotterbeck FC Augsburg
72' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Kevin Stöger Borussia Mönchengladbach 2-1
73' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
76' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Stefan Lainer voor Joseph Scally Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Grant-Leon Ranos voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
85' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Grant-Leon Ranos Borussia Mönchengladbach
85' Wissel FC Augsburg Wissel Fredrik Jensen voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
88' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Luca Netz Borussia Mönchengladbach
95' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
95' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Maximilian Bauer FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Augsburg - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Augsburg en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.