Nabeschouwing Augsburg - St. Pauli (3-1) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 15 september 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Augsburg het zondag 15 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen St. Pauli. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - St. Pauli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - St. Pauli (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en St. Pauli is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Marius Wolf, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. FC Augsburg vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Phillip Tietz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist St. Pauli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Carlo Boukhalfa.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor FC Augsburg vergroot nadat Yusuf Kabadayi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Augsburg.

LIVE Augsburg - St. Pauli 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - St. Pauli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Morgan Guilavogui St. Pauli
22' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Lars Ritzka St. Pauli
34' Wissel St. Pauli Wissel Oladapo Afolayan voor Morgan Guilavogui St. Pauli
39' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Samuel Essende FC Augsburg
46' Wissel St. Pauli Wissel Manolis Saliakas voor Lars Ritzka St. Pauli
46' Wissel St. Pauli Wissel Elias Saad voor Robert Wagner St. Pauli
47' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Marius Wolf met assist van Samuel Essende FC Augsburg 1-0
58' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
62' Wissel FC Augsburg Wissel Mads Pedersen voor Marius Wolf FC Augsburg
62' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Dimitrios Giannoulis FC Augsburg
62' Wissel FC Augsburg Wissel Phillip Tietz voor Ruben Vargas FC Augsburg
66' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Phillip Tietz met assist van Frank Onyeka FC Augsburg 2-0
75' Doelpunt St. Pauli Doelpunt Carlo Boukhalfa met assist van Elias Saad St. Pauli 2-1
78' Wissel FC Augsburg Wissel Yusuf Kabadayi voor Samuel Essende FC Augsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel Henri Koudossou voor Dimitrios Giannoulis FC Augsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Frank Onyeka FC Augsburg
84' Wissel St. Pauli Wissel Andreas Albers voor Johannes Eggestein St. Pauli
89' Wissel St. Pauli Wissel Adam Dźwigała voor Carlo Boukhalfa St. Pauli
94' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Karol Mets St. Pauli
94' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Phillip Tietz FC Augsburg
96' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Yusuf Kabadayi met assist van Kristijan Jakić FC Augsburg 3-1
90' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Alexander Blessin St. Pauli
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - St. Pauli
Opstellingen Augsburg - St. Pauli
De opstellingen van Augsburg en St. Pauli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en St. Pauli zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Jess Thorup
Coach Alexander Blessin
Voorbeschouwing Augsburg - St. Pauli

Augsburg en St. Pauli treffen elkaar in de 3e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Augsburg en St. Pauli elkaar treffen in de Bundesliga.

Winst Augsburg 0
Winst St. Pauli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 15e positie staat, terwijl we St. Pauli terugvinden op de 16e plaats.