Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Holstein Kiel (2-2) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 5 oktober 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Holstein Kiel (2-2)

De Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Holstein Kiel geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Victor Okoh Boniface. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonas Hofmann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Holstein Kiel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Max Geschwill.

Jann-Fiete Arp zette Holstein Kiel even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Robert Hartmann toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bayer Leverkusen - Holstein Kiel 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Victor Okoh Boniface met assist van Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen 1-0
8' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jonas Hofmann met assist van Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen 2-0
26' VAR: Afgekeurd doelpunt Victor Okoh Boniface Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Victor Okoh Boniface Bayer 04 Leverkusen
50' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Max Geschwill met assist van Lewis Holtby Holstein Kiel 2-1
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Jann-Fiete Arp voor Shuto Machino Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Benedikt Pichler voor Steven Skrzybski Holstein Kiel
60' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Magnus Knudsen Holstein Kiel
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Martin Terrier voor Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen
68' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
69' Penalty Holstein Kiel Penalty Jann-Fiete Arp Holstein Kiel 2-2
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Aleix García voor Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Piero Hincapié voor Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Patrik Schick voor Victor Okoh Boniface Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Holstein Kiel Wissel Marvin Schulz voor Armin Gigović Holstein Kiel
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Amine Adli voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
86' Wissel Holstein Kiel Wissel Marco Komenda voor Finn Porath Holstein Kiel
86' Wissel Holstein Kiel Wissel Nicolai Remberg voor Lewis Holtby Holstein Kiel
92' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Timon Weiner Holstein Kiel
96' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Jonathan Tah Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Holstein Kiel
Opstellingen Bayer Leverkusen - Holstein Kiel
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Holstein Kiel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Holstein Kiel zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Xabier Alonso Olano
Coach Marcel Rapp
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Holstein Kiel

Bayer Leverkusen en Holstein Kiel treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hartmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en Holstein Kiel elkaar treffen in de Bundesliga.

Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Holstein Kiel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 4e positie staat, terwijl we Holstein Kiel terugvinden op de 18e plaats.