Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (4-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayer Leverkusen het zondag 12 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Timo Gerach geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Alejandro Grimaldo, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Odilon Kossounou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee Jonathan Tah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Bayer 04 Leverkusen in de 83e minuut, nadat Nathan Tella de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Union Berlin 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Jonathan Tah Bayer 04 Leverkusen
23' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Alejandro Grimaldo met assist van Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen 1-0
24' Wissel FC Union Berlin Wissel Robin Knoche voor Leonardo Bonucci FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel Christopher Trimmel voor Josip Juranovic FC Union Berlin
57' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Odilon Kossounou met assist van Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen 2-0
64' Wissel FC Union Berlin Wissel Brenden Aaronson voor Sheraldo Becker  FC Union Berlin
73' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jonathan Tah met assist van Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen 3-0
74' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Frederik Rönnow FC Union Berlin
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Kevin Behrens voor David Datro Fofana FC Union Berlin
78' Wissel FC Union Berlin Wissel Robin Gosens voor Jérôme Roussillon FC Union Berlin
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Amine Adli voor Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
83' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Nathan Tella met assist van Amine Adli Bayer 04 Leverkusen 4-0
87' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Robert Andrich voor Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen
87' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Adam Hlozek voor Victor Boniface Bayer 04 Leverkusen
87' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Noah Mbamba voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Union Berlin
Opstellingen Bayer Leverkusen - Union Berlin
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.