Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (2-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayern München het zondag 12 mei 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Zvonarek. FC Bayern München vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Leon Goretzka op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Wolfsburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Zvonarek met assist van Alphonso Davies FC Bayern München 1-0
13' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Leon Goretzka met assist van Thomas Müller FC Bayern München 2-0
18' VAR: Afgekeurd doelpunt Bryan Zaragoza Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Bryan Zaragoza FC Bayern München
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Jakub Kamiński voor Patrick Wimmer VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Cédric Zesiger voor Moritz Jenz VfL Wolfsburg
53' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Lovro Majer VfL Wolfsburg
74' Wissel FC Bayern München Wissel Matthijs de Ligt voor Min-jae Kim FC Bayern München
74' Wissel FC Bayern München Wissel Konrad Laimer voor Leon Goretzka FC Bayern München
74' Wissel FC Bayern München Wissel Daniel Peretz voor Manuel Neuer   FC Bayern München
74' Wissel FC Bayern München Wissel M. Vinlöf voor Bryan Zaragoza FC Bayern München
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Vaclav Cerny voor Kevin Paredes VfL Wolfsburg
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Tiago Tomás voor Ridle Baku VfL Wolfsburg
85' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Dzenan Pejčinović voor Jonas Wind VfL Wolfsburg
90' Wissel FC Bayern München Wissel J. Asp Jensen voor L. Zvonarek FC Bayern München
93' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Maxence Lacroix VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Wolfsburg
Opstellingen Bayern München - Wolfsburg
De opstellingen van Bayern München en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.