Nabeschouwing Bochum - Holstein Kiel (2-2) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 21 september 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Bochum het zaterdag 21 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Holstein Kiel (2-2)

De Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Bochum en Holstein Kiel geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Benedikt Pichler, waarmee Holstein Kiel met 0-1 de leiding nam. VfL Bochum 1848 kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matúš Bero, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Lukas Daschner zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfL Bochum 1848 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Holstein Kiel nadat Shuto Machino in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bochum - Holstein Kiel 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Benedikt Pichler met assist van Andu Yobel Kelati Holstein Kiel 0-1
16' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Anthony Losilla voor Erhan Mašović VfL Bochum 1848
22' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Matúš Bero met assist van Myron Boadu VfL Bochum 1848 1-1
35' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Lukas Daschner met assist van Philipp Hofmann VfL Bochum 1848 2-1
39' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Matúš Bero VfL Bochum 1848
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Lasse Rosenboom voor Tymoteusz Puchacz Holstein Kiel
48' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Dani de Wit VfL Bochum 1848
63' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Moritz-Broni Kwarteng voor Lukas Daschner VfL Bochum 1848
63' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Moritz Broschinski voor Myron Boadu VfL Bochum 1848
64' Wissel Holstein Kiel Wissel Jann-Fiete Arp voor Andu Yobel Kelati Holstein Kiel
64' Wissel Holstein Kiel Wissel Steven Skrzybski voor Lewis Holtby Holstein Kiel
78' Wissel Holstein Kiel Wissel Shuto Machino voor Max Geschwill Holstein Kiel
78' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Felix Passlack VfL Bochum 1848
81' Wissel Holstein Kiel Wissel Nicolai Remberg voor Armin Gigović Holstein Kiel
85' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Mats Pannewig voor Philipp Hofmann VfL Bochum 1848
89' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Shuto Machino met assist van Steven Skrzybski Holstein Kiel 2-2
94' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Philipp Hofmann VfL Bochum 1848
94' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Magnus Knudsen Holstein Kiel
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Holstein Kiel
Opstellingen Bochum - Holstein Kiel
De opstellingen van Bochum en Holstein Kiel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Holstein Kiel zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.