Nabeschouwing Heidenheim - Augsburg (4-0) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Heidenheim het zondag 1 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim.

Via de Heidenheim - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Augsburg (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Heidenheim en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 4-0 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. Paul Wanner maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Heidenheim vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Heidenheim vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Léo Scienza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Heidenheim, waarmee Adrian Beck zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Heidenheim in de 73e minuut, nadat Maximilian Breunig de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Heidenheim.

LIVE Heidenheim - Augsburg 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Benedikt Gimber Heidenheim
9' Penalty Heidenheim Penalty Paul Wanner Heidenheim 1-0
30' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Léo Scienza met assist van Marvin Pieringer Heidenheim 2-0
41' Wissel Heidenheim Wissel Luca Kerber voor Lennard Maloney Heidenheim
52' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Keven Schlotterbeck FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel Rubén Vargas voor Fredrik Jensen FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel Marius Wolf voor Mads Pedersen FC Augsburg
59' Wissel FC Augsburg Wissel Steve Mounié voor Phillip Tietz FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel Mert Kömür voor Tim Breithaupt FC Augsburg
67' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Elvis Rexhbecaj  FC Augsburg
69' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Adrian Beck met assist van Paul Wanner Heidenheim 3-0
69' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
70' Wissel Heidenheim Wissel Maximilian Breunig voor Paul Wanner Heidenheim
70' Wissel Heidenheim Wissel Sirlord Conteh voor Marvin Pieringer Heidenheim
73' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Maximilian Breunig met assist van Sirlord Conteh Heidenheim 4-0
74' Wissel FC Augsburg Wissel Kristijan Jakic voor Arne Maier FC Augsburg
81' Wissel Heidenheim Wissel Mathias Honsak voor Leo Scienza Heidenheim
81' Wissel Heidenheim Wissel Tim Siersleben voor Adrian Beck Heidenheim
95' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Mathias Honsak Heidenheim
95' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Ruben Vargas FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Augsburg
Opstellingen Heidenheim - Augsburg
De opstellingen van Heidenheim en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.