Nabeschouwing Hoffenheim - Holstein Kiel (3-2) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Hoffenheim het zaterdag 24 augustus 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo La Quinta in Marbella.

Via de Hoffenheim - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Holstein Kiel (3-2)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Holstein Kiel is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. Andrej Kramarić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee TSG Hoffenheim vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. TSG Hoffenheim vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andrej Kramarić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Holstein Kiel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Alexander Bernhardsson.

In de 82e minuut moest Holstein Kiel verder met een man minder, nadat Andu Yobel Kelati een tweede gele kaart kreeg. Na 87 minuten werd de voorsprong voor TSG Hoffenheim vergroot nadat Andrej Kramarić de 3-1 wist te scoren. Holstein Kiel verkleinde in de 89e minuut de achterstand doordat Shuto Machino de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Holstein Kiel 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Timon Weiner Holstein Kiel
6' Penalty TSG Hoffenheim Penalty Andrej Kramarić TSG Hoffenheim 1-0
14' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Adam Hložek TSG Hoffenheim
37' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Andrej Kramarić met assist van Marius Bülter TSG Hoffenheim 2-0
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Andu Yobel Kelati voor Tymoteusz Puchacz Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Finn Porath voor Marco Komenda Holstein Kiel
54' Wissel Holstein Kiel Wissel Fiete Arp voor Benedikt Pichler Holstein Kiel
59' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Mergim Berisha voor Adam Hložek TSG Hoffenheim
63' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Alexander Bernhardsson met assist van Finn Porath Holstein Kiel 2-1
69' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Jacob Bruun Larsen voor Florian Grillitsch TSG Hoffenheim
69' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Dennis Geiger voor Marius Bülter TSG Hoffenheim
79' Wissel Holstein Kiel Wissel Nicolai Remberg voor Magnus Knudsen Holstein Kiel
81' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Andu Yobel Kelati Holstein Kiel
82' Tweede gele kaart Holstein Kiel Tweede gele kaart voor Andu Yobel Kelati Holstein Kiel
82' Wissel Holstein Kiel Wissel Marvin Schulz voor Lewis Holtby Holstein Kiel
87' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Andrej Kramarić TSG Hoffenheim 3-1
89' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Shuto Machino met assist van Nicolai Remberg Holstein Kiel 3-2
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Max Moerstedt voor Alexander Prass TSG Hoffenheim
90' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Stanley Nsoki voor Andrej Kramarić TSG Hoffenheim
93' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Max Moerstedt TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Holstein Kiel
Opstellingen Hoffenheim - Holstein Kiel
De opstellingen van Hoffenheim en Holstein Kiel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Holstein Kiel zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.