Nabeschouwing Holstein Kiel - Bayern München (1-6) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Holstein Kiel het zaterdag 14 september 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Holstein-Stadion in Kiel.

Via de Holstein Kiel - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Holstein Kiel - Bayern München (1-6)

Het Bundesliga duel tussen Holstein Kiel en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Tobias Reichel geëindigd in een 1-6 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Jamal Musiala. FC Bayern München vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Harry Kane  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Nicolai Remberg zorgde ervoor dat FC Bayern München in de 13e minuut op 0-3 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 43e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Harry Kane . De 0-5 voor FC Bayern München volgde even later in de 65e minuut nadat Michael Olise namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 82e minuut was het Armin Gigović van Holstein Kiel wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens FC Bayern München mocht Harry Kane  in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Reichel bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Holstein Kiel - Bayern München 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Holstein Kiel - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Jamal Musiala met assist van Harry Kane  FC Bayern München 0-1
7' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane  met assist van Serge Gnabry FC Bayern München 0-2
13' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt Nicolai Remberg FC Bayern München 0-3
43' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane  met assist van Kingsley Coman FC Bayern München 0-4
46' Wissel FC Bayern München Wissel Thomas Müller voor Jamal Musiala FC Bayern München
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Max Geschwill voor Patrick Erras Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Tymoteusz Puchacz voor Dominik Javorček Holstein Kiel
46' Wissel FC Bayern München Wissel Michael Olise voor Serge Gnabry FC Bayern München
64' Wissel Holstein Kiel Wissel Jann-Fiete Arp voor Shuto Machino Holstein Kiel
65' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Michael Olise FC Bayern München 0-5
65' Wissel FC Bayern München Wissel Alphonso Davies voor Raphaël Guerreiro FC Bayern München
65' Wissel FC Bayern München Wissel Konrad Laimer voor Sacha Boey FC Bayern München
76' Wissel Holstein Kiel Wissel Lasse Rosenboom voor Finn Porath Holstein Kiel
76' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Kingsley Coman FC Bayern München
76' Wissel Holstein Kiel Wissel Armin Gigović voor Lewis Holtby Holstein Kiel
81' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor João Palhinha FC Bayern München
82' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Armin Gigović met assist van Tymoteusz Puchacz Holstein Kiel 1-5
89' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Marcel Rapp Holstein Kiel
91' Penalty FC Bayern München Penalty Harry Kane  FC Bayern München 1-6
90' Harry Kane  FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Holstein Kiel - Bayern München
Opstellingen Holstein Kiel - Bayern München
De opstellingen van Holstein Kiel en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Holstein Kiel gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.