Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (1-2) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 15 september 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Mainz 05 het zondag 15 september 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Mewa Arena in Mainz.

Via de Mainz 05 - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Brand geëindigd in een 1-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. Marvin Ducksch maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Werder Bremen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FSV Mainz 05 kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jae-sung Lee, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut moest Werder Bremen verder met een man minder nadat Marco Friedl een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut was het Werder Bremen dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Derrick Köhn, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benjamin Brand, waardoor Werder Bremen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mainz 05 - Werder Bremen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Werder Bremen Penalty Marvin Ducksch Werder Bremen 0-1
12' Wissel Werder Bremen Wissel Marco Grüll voor Justin Njinmah Werder Bremen
27' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Jae-sung Lee FSV Mainz 05 1-1
46' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
45' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Anthony Caci FSV Mainz 05
60' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Michael Zetterer Werder Bremen
60' Rode kaart Werder Bremen Rode kaart voor Marco Friedl Werder Bremen
65' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Armindo Sieb voor Hyun-Seok Hong FSV Mainz 05
66' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Phillipp Mwene FSV Mainz 05
67' Wissel Werder Bremen Wissel Derrick Köhn voor Marvin Ducksch Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel Julián Malatini voor Felix Agu Werder Bremen
69' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Derrick Köhn met assist van Romano Schmid Werder Bremen 1-2
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Karim Onisiwo voor Phillipp Mwene FSV Mainz 05
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Silvan Widmer voor Kaishu Sano FSV Mainz 05
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Paul Nebel voor Anthony Caci FSV Mainz 05
90' Wissel Werder Bremen Wissel Aymen Barkok voor Dominik Kohr Werder Bremen
91' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Skelly Alvero voor Marco Grüll FSV Mainz 05
91' Wissel Werder Bremen Wissel Keke Topp voor Senne Lynen Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Werder Bremen
Opstellingen Mainz 05 - Werder Bremen
De opstellingen van Mainz 05 en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.