Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Union Berlin (0-0) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 14 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Leipzig Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Union Berlin (0-0)

De Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Red Bull Leipzig en Union Berlin geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. RB Leipzig kreeg in de 74e minuut een strafschop toegekend, die door Loïs Openda werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het was Red Bull Leipzig dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sven Jablonski niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Red Bull Leipzig - Union Berlin 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor László Bénes FC Union Berlin
53' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Amadou Haidara RB Leipzig
56' Wissel FC Union Berlin Wissel Jordan Siebatcheu voor Tim Skarke FC Union Berlin
56' Wissel FC Union Berlin Wissel Yorbe Vertessen voor László Bénes FC Union Berlin
61' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Rani Khedira FC Union Berlin
66' Wissel RB Leipzig Wissel Antonio Nusa voor Benjamin Šeško RB Leipzig
66' Wissel RB Leipzig Wissel Arthur Vermeeren voor Amadou Haidara RB Leipzig
69' Wissel FC Union Berlin Wissel Woo-Yeong Jeong voor Benedict Hollerbach FC Union Berlin
74' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Kevin Kampl RB Leipzig
74' Penalty gemist RB Leipzig Penalty gemist Loïs Openda Loïs Openda RB Leipzig
79' Wissel RB Leipzig Wissel Christoph Baumgartner voor Benjamin Henrichs RB Leipzig
81' Wissel FC Union Berlin Wissel Aljoscha Kemlein voor Tom Rothe FC Union Berlin
81' Wissel FC Union Berlin Wissel Leopold Querfeld voor András Schäfer FC Union Berlin
84' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Bo Svensson FC Union Berlin
85' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Danilho Doekhi FC Union Berlin
88' Wissel RB Leipzig Wissel Yussuf Poulsen voor Kevin Kampl RB Leipzig
88' Wissel RB Leipzig Wissel El Chadaille Bitshiabu voor Lutsharel Geertruida RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Union Berlin
Opstellingen Red Bull Leipzig - Union Berlin
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.