Nabeschouwing St. Pauli - Heidenheim (0-2) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt St. Pauli het zondag 25 augustus 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Millerntor-Stadion in Hamburg.

Via de St. Pauli - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pauli - Heidenheim (0-2)

Het Bundesliga duel tussen St. Pauli en Heidenheim is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 0-2 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Paul Wanner, waarmee Heidenheim met 0-1 de leiding nam. Heidenheim vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jan Schöppner op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Heidenheim.

LIVE St. Pauli - Heidenheim 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pauli - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Jackson Irvine St. Pauli
22' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Lennard Maloney Heidenheim
28' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Robert Wagner St. Pauli
62' Wissel Heidenheim Wissel Sirlord Conteh voor Léo Scienza Heidenheim
62' Wissel Heidenheim Wissel Marvin Pieringer voor Adrian Beck Heidenheim
66' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Paul Wanner met assist van Marvin Pieringer Heidenheim 0-1
74' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Omar Traoré Heidenheim
76' Wissel St. Pauli Wissel Carlo Boukhalfa voor Robert Wagner St. Pauli
76' Wissel St. Pauli Wissel Manolis Saliakas voor Lars Ritzka St. Pauli
76' Wissel St. Pauli Wissel Oladapo Afolayan voor Morgan Guilavogui St. Pauli
78' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Benedikt Gimber Heidenheim
81' Wissel Heidenheim Wissel Mathias Honsak voor Paul Wanner Heidenheim
81' Wissel Heidenheim Wissel Luca Kerber voor Maximilian Breunig Heidenheim
82' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Jan Schöppner met assist van Mathias Honsak Heidenheim 0-2
85' Wissel St. Pauli Wissel Elias Saad voor Connor Metcalfe St. Pauli
92' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Omar Traoré Heidenheim
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pauli - Heidenheim
Opstellingen St. Pauli - Heidenheim
De opstellingen van St. Pauli en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pauli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.