Nabeschouwing St. Pauli - Mainz 05 (0-3) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt St. Pauli het zaterdag 5 oktober 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Millerntor-Stadion in Hamburg.

Via de St. Pauli - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pauli - Mainz 05 (0-3)

Het Bundesliga duel tussen St. Pauli en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FSV Mainz 05 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Jonathan Burkardt. FSV Mainz 05 vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Armindo Sieb op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van FSV Mainz 05, waarmee Jonathan Burkardt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Dingert, waardoor Mainz 05 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Pauli - Mainz 05 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pauli - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Jonathan Burkardt met assist van Phillipp Mwene FSV Mainz 05 0-1
16' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Armindo Sieb met assist van Nadiem Amiri FSV Mainz 05 0-2
20' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Armindo Sieb FSV Mainz 05
62' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Jonathan Burkardt met assist van Nadiem Amiri FSV Mainz 05 0-3
63' Wissel St. Pauli Wissel Morgan Guilavogui voor Robert Wagner St. Pauli
63' Wissel St. Pauli Wissel Danel Sinani voor Oladapo Afolayan St. Pauli
65' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Paul Nebel voor Armindo Sieb FSV Mainz 05
79' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Moritz Jenz FSV Mainz 05
83' Wissel St. Pauli Wissel Lars Ritzka voor Philipp Treu St. Pauli
83' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Hyun-Seok Hong voor Nadiem Amiri FSV Mainz 05
83' Wissel St. Pauli Wissel Scott Banks voor Johannes Eggestein St. Pauli
88' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
90' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Nelson Weiper voor Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
90' Wissel St. Pauli Wissel Andreas Albers voor Elias Saad St. Pauli
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pauli - Mainz 05
Opstellingen St. Pauli - Mainz 05
De opstellingen van St. Pauli en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pauli gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.