Nabeschouwing St. Pauli - Red Bull Leipzig (0-0) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt St. Pauli het zondag 22 september 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Millerntor-Stadion in Hamburg.

Via de St. Pauli - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pauli - Red Bull Leipzig (0-0)

De Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen St. Pauli en Red Bull Leipzig geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Red Bull Leipzig, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Hartmann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE St. Pauli - Red Bull Leipzig 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pauli - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Amadou Haidara RB Leipzig
29' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Philipp Treu St. Pauli
61' Wissel RB Leipzig Wissel Antonio Nusa voor Christoph Baumgartner RB Leipzig
62' Wissel RB Leipzig Wissel Loïs Openda voor Amadou Haidara RB Leipzig
62' Wissel RB Leipzig Wissel Arthur Vermeeren voor Yussuf Poulsen RB Leipzig
69' Wissel St. Pauli Wissel Adam Dźwigała voor Manolis Saliakas St. Pauli
69' Wissel St. Pauli Wissel Morgan Guilavogui voor Johannes Eggestein St. Pauli
71' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Elias Saad St. Pauli
74' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Henrichs voor David Raum RB Leipzig
74' Wissel RB Leipzig Wissel André Silva voor Benjamin Šeško RB Leipzig
82' Wissel St. Pauli Wissel Connor Metcalfe voor Carlo Boukhalfa St. Pauli
89' Wissel St. Pauli Wissel Scott Banks voor Oladapo Afolayan St. Pauli
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pauli - Red Bull Leipzig
Opstellingen St. Pauli - Red Bull Leipzig
De opstellingen van St. Pauli en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pauli gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Alexander Blessin
Coach Marco Rose
Voorbeschouwing St. Pauli - Red Bull Leipzig

St. Pauli en Red Bull Leipzig treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hartmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat St. Pauli en Red Bull Leipzig elkaar treffen in de Bundesliga.

Winst St. Pauli 0
Winst Red Bull Leipzig 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pauli op een 18e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 7e plaats.