Nabeschouwing Stuttgart - Bayer Leverkusen (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Stuttgart het zondag 10 december 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in MHPArena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Bayer Leverkusen (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Stuttgart en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Chris Führich, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Florian Wirtz, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stuttgart - Bayer Leverkusen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Odilon Kossounou Bayer 04 Leverkusen
40' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Chris Führich met assist van Josha Vagnoman VfB Stuttgart 1-0
47' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Victor Boniface Bayer 04 Leverkusen 1-1
65' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Atakan Karazor VfB Stuttgart
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
66' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silas voor Enzo Millot VfB Stuttgart
73' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Patrik Schick voor Victor Boniface Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jamie Leweling voor Chris Führich VfB Stuttgart
77' Wissel VfB Stuttgart Wissel Leonidas Stergiou voor Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Piero Hincapié voor Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen
85' Wissel VfB Stuttgart Wissel Anthony Rouault voor Josha Vagnoman VfB Stuttgart
85' Wissel VfB Stuttgart Wissel Woo-yeong Jeong voor Deniz Undav VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Bayer Leverkusen
Opstellingen Stuttgart - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Stuttgart en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.