Nabeschouwing Stuttgart - Bayern München (3-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Stuttgart het zaterdag 4 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in MHPArena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Bayern München (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Leonidas Stergiou, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Harry Kane  in de 37e minuut zorgde er even later voor dat FC Bayern München weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette Jeong Woo-Yeong zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor VfB Stuttgart vergroot nadat Silla Katompa Mvumpa de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Stuttgart.

LIVE Stuttgart - Bayern München 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel FC Bayern München Wissel Leon Goretzka voor Raphaël Guerreiro  FC Bayern München
20' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Eric Dier FC Bayern München
21' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Thomas Tuchel FC Bayern München
24' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Waldemar Anton VfB Stuttgart
29' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Leonidas Stergiou met assist van Deniz Undav VfB Stuttgart 1-0
37' Penalty FC Bayern München Penalty Harry Kane  FC Bayern München 1-1
46' Wissel FC Bayern München Wissel Dayot Upamecano voor Eric Dier FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel Noussair Mazraoui voor Joshua Kimmich FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel Bryan Zaragoza voor Serge Gnabry FC Bayern München
72' Wissel FC Bayern München Wissel Leroy Sané voor Mathys Tel FC Bayern München
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jeong Woo-Yeong voor Chris Führich VfB Stuttgart
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel Mahmoud Dahoud voor Anthony Rouault VfB Stuttgart
78' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
79' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silla Katompa Mvumpa voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
83' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Jeong Woo-Yeong met assist van Silla Katompa Mvumpa VfB Stuttgart 2-1
93' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Silla Katompa Mvumpa met assist van Serhou Guirassy VfB Stuttgart 3-1
92' Wissel VfB Stuttgart Wissel Luca Raimund voor Deniz Undav VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Bayern München
Opstellingen Stuttgart - Bayern München
De opstellingen van Stuttgart en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.