Nabeschouwing Stuttgart - Heidenheim (3-3) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Stuttgart het zondag 31 maart 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in MHPArena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Heidenheim (3-3)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Stuttgart en Heidenheim geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Serhou Guirassy, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Stiller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Nübel zorgde ervoor dat Heidenheim in de 62e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tim Kleindienst de 2-2 maakte voor Heidenheim. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Heidenheim leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 85 minuten op voorsprong na een goal van Tim Kleindienst: 2-3. Na 96 minuten werd Nikola Dovedan van Heidenheim met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Deniz Undav VfB Stuttgart weer op 3-3 zette in de 98e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Stuttgart - Heidenheim 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' VAR: Afgekeurd doelpunt Serhou Guirassy Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Serhou Guirassy VfB Stuttgart
41' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Serhou Guirassy met assist van A. Stiller VfB Stuttgart 1-0
53' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt A. Stiller met assist van Deniz Undav VfB Stuttgart 2-0
62' Eigen doelpunt Heidenheim Eigen doelpunt A. Nübel Heidenheim 2-1
67' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Leweling voor E. Millot VfB Stuttgart
67' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Karazor voor Mahmoud Dahoud VfB Stuttgart
70' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Marvin Pieringer Heidenheim
70' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Norman Theuerkauf Heidenheim
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Katompa Mvumpa voor Chris Führich VfB Stuttgart
84' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Jan-Niklas Beste  Heidenheim 2-2
85' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Omar Traoré Heidenheim
85' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Eren Dinkçi Heidenheim 2-3
88' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Stenzel voor Hiroki Ito VfB Stuttgart
88' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jeong Woo-Yeong voor J. Vagnoman VfB Stuttgart
90' Wissel Heidenheim Wissel Lennard Maloney  voor Jan-Niklas Beste  Heidenheim
93' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Waldemar Anton VfB Stuttgart
96' Rode kaart Heidenheim Rode kaart voor Nikola Dovedan Heidenheim
97' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Frank Schmidt Heidenheim
98' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Deniz Undav met assist van Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Heidenheim
Opstellingen Stuttgart - Heidenheim
De opstellingen van Stuttgart en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.