Nabeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen (2-4) || Bundesliga 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Wolfsburg het zondag 20 oktober 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Werder Bremen (2-4)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 2-4 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Tiago Tomás, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Werder Bremen kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mitchell Weiser, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Felix Agu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat Marvin Ducksch de 1-3 wist te scoren. In de 68e minuut werd P. Wimmer van VfL Wolfsburg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Werder Bremen met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 72e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Marco Grüll die namens Werder Bremen het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 79e minuut was het VfL Wolfsburg dat via Joakim Mæhle de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Schlager en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Wolfsburg - Werder Bremen 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Tiago Tomás VfL Wolfsburg 1-0
23' Wissel Werder Bremen Wissel Amos Pieper voor Anthony Jung Werder Bremen
42' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Yannick Gerhardt voor Maximilian Arnold VfL Wolfsburg
42' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Maximilian Arnold VfL Wolfsburg
50' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Mitchell Weiser met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 1-1
51' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Felix Agu Werder Bremen 1-2
65' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kilian Fischer voor Ridle Baku VfL Wolfsburg
65' Wissel VfL Wolfsburg Wissel P. Wimmer voor K. Koulierakis VfL Wolfsburg
67' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marvin Ducksch met assist van Mitchell Weiser Werder Bremen 1-3
68' Rode kaart VfL Wolfsburg Rode kaart voor P. Wimmer VfL Wolfsburg
72' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marco Grüll met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 1-4
78' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joakim Mæhle voor J. Wind VfL Wolfsburg
79' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Joakim Mæhle VfL Wolfsburg 2-4
84' Wissel Werder Bremen Wissel Keke Topp voor Marco Grüll Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Julián Malatini Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel Derrick Köhn voor Felix Agu Werder Bremen
87' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Olivier Deman Werder Bremen
95' Wissel Werder Bremen Wissel Oliver Burke voor Marvin Ducksch Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Werder Bremen
Opstellingen Wolfsburg - Werder Bremen
De opstellingen van Wolfsburg en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.