Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (2-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 4 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (2-2)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Werder Bremen en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Robin Hack, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Werder Bremen kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nick Woltemade, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Nick Woltemade zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Florian Neuhaus zette Borussia Mönchengladbach even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Timo Gerach toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Werder Bremen - Borussia M'gladbach 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Robin Hack met assist van Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach 0-1
45' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Nick Woltemade met assist van Leonardo Bittencourt Werder Bremen 1-1
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Tomas Cvancara  voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
65' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Nick Woltemade met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 2-1
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Marvin Friedrich Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Stefan Lainer voor Manu Koné Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Florian Neuhaus voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
76' Wissel Werder Bremen Wissel Niklas Stark  voor Anthony Jung Werder Bremen
76' Wissel Werder Bremen Wissel Jens Stage  voor Nick Woltemade Werder Bremen
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Jordan Siebatcheu voor Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach
84' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
91' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty Florian Neuhaus Borussia Mönchengladbach 2-2
92' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki  voor Marvin Ducksch Werder Bremen
90' Tomas Cvancara  Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Borussia M'gladbach
Opstellingen Werder Bremen - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Werder Bremen en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.