Nabeschouwing Wolfsburg - Freiburg (0-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Wolfsburg het zaterdag 9 december 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Freiburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Michael Gregoritsch, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Freiburg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Wolfsburg - Freiburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Nicolas Höfler SC Freiburg
58' Wissel SC Freiburg Wissel Lucas Höler voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
58' Wissel SC Freiburg Wissel Roland Sallai  voor Ritsu Doan SC Freiburg
74' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Michael Gregoritsch met assist van Kiliann Sildillia SC Freiburg 0-1
77' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Roland Sallai  SC Freiburg
80' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Jakub Kamiński voor Yannick Gerhardt VfL Wolfsburg
80' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kevin Paredes voor Mattias Svanberg VfL Wolfsburg
80' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Aster Vranckx voor Cédric Zesiger VfL Wolfsburg
85' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Maximilian Arnold VfL Wolfsburg
85' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Merlin Röhl SC Freiburg
86' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Lucas Höler SC Freiburg
87' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Sebastiaan Bornauw voor Lovro Majer VfL Wolfsburg
92' Wissel SC Freiburg Wissel Chukwubuike Adamu voor Merlin Röhl SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Freiburg
Opstellingen Wolfsburg - Freiburg
De opstellingen van Wolfsburg en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.