Nabeschouwing RFC Seraing - AS Eupen (1-2) || Eerste Divisie B 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt RFC Seraing het zaterdag 5 oktober 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - AS Eupen (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 1-2 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Pape Fall, waarmee RFC Seraing met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Yentl Van Genechten, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Emrehan Gedikli zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor AS Eupen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RFC Seraing - AS Eupen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Fall met assist van Ruben Droehnle RFC Seraing 1-0
47' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Nils Schouterden RFC Seraing
46' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mbaye Leye RFC Seraing
47' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
53' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Yentl Van Genechten met assist van Amadou Keita AS Eupen 1-1
61' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Miloš Pantović AS Eupen
62' Wissel RFC Seraing Wissel Mohamed Camara voor Serigne Faye RFC Seraing
63' Wissel AS Eupen Wissel Bertan Caliskan voor Miloš Pantović AS Eupen
64' Wissel AS Eupen Wissel Jerome Deom voor Renaud Emond AS Eupen
64' Wissel AS Eupen Wissel Emrehan Gedikli voor Nathan Bitumazala AS Eupen
70' Wissel RFC Seraing Wissel George Angel Alalabang voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
70' Wissel RFC Seraing Wissel Maxime Allione voor Yannis Lawson RFC Seraing
78' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Emrehan Gedikli met assist van Jerome Deom AS Eupen 1-2
81' Wissel AS Eupen Wissel Teddy Alloh voor Shayne Pattynama AS Eupen
82' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Teddy Alloh AS Eupen
83' Wissel RFC Seraing Wissel Sacha Marloye voor Ruben Droehnle RFC Seraing
88' Wissel AS Eupen Wissel Jan Gorenc voor Regan Charles-Cook AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - AS Eupen
Opstellingen RFC Seraing - AS Eupen
De opstellingen van RFC Seraing en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.