Nabeschouwing APOEL - Petrocub (1-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt APOEL het dinsdag 23 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Petrocub. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Petrocub live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Petrocub (1-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en Petrocub is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. Marquinhos maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee APOEL vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van APOEL.

LIVE APOEL - Petrocub 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Petrocub teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor Mihail Platica Petrocub
20' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor David Abagna Petrocub
37' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor Ion Borș Petrocub
38' Penalty APOEL Penalty Marquinhos APOEL 1-0
50' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor Teodor Lungu Petrocub
56' Wissel Petrocub Wissel Mihai Lupan voor Mihail Platica Petrocub
63' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor Donalio Melachio Douanla Petrocub
65' Wissel Petrocub Wissel Youssef El-Arabi voor Ion Borș Petrocub
65' Wissel APOEL Wissel Dumitru Demian voor Kingsley Sarfo APOEL
65' Wissel APOEL Wissel Anastasios Donis voor Stefan Dražić APOEL
77' Wissel Petrocub Wissel Vasile Jardan voor Teodor Lungu Petrocub
77' Wissel Petrocub Wissel Marin Căruntu voor Vladimir Ambros Petrocub
78' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Tejera APOEL
82' Wissel APOEL Wissel Max Meyer voor Dieumerci NDongala APOEL
87' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor Sergiu Platica Petrocub
89' Wissel APOEL Wissel Marius Corbu voor Marquinhos APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Petrocub
Opstellingen APOEL - Petrocub
De opstellingen van APOEL en Petrocub zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Petrocub zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.