Nabeschouwing Barcelona - Young Boys (5-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Barcelona het dinsdag 1 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Olímpic Lluís Companys in Barcelona.

Via de Barcelona - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Young Boys (5-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Robert Lewandowski, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Raphinha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee Iñigo Martínez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Robert Lewandowski. In de 81e werkte Mohamed Camara de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Young Boys 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Robert Lewandowski met assist van Raphinha FC Barcelona 1-0
34' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Raphinha FC Barcelona 2-0
36' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Ebrima Colley Young Boys
37' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Iñigo Martínez met assist van Pedri FC Barcelona 3-0
40' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Filip Ugrinić Young Boys
51' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Robert Lewandowski met assist van Iñigo Martínez FC Barcelona 4-0
57' Wissel Young Boys Wissel Zachary Athekame voor Lewin Blum Young Boys
58' Wissel Young Boys Wissel Cheikh Niasse voor Filip Ugrinić Young Boys
63' Wissel FC Barcelona Wissel Hector Fort voor Pau Cubarsí FC Barcelona
63' Wissel FC Barcelona Wissel Ansu Fati voor Pedri FC Barcelona
72' Wissel Young Boys Wissel Silvère Ganvoula voor Cédric Itten Young Boys
73' Wissel Young Boys Wissel Alan Virginius voor Ebrima Colley Young Boys
74' Wissel FC Barcelona Wissel Frenkie de Jong voor Lamine Yamal FC Barcelona
75' Wissel FC Barcelona Wissel Pau Víctor voor Robert Lewandowski FC Barcelona
81' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Mohamed Camara Alejandro Balde FC Barcelona 5-0
82' Wissel Young Boys Wissel Łukasz Łakomy voor Kastriot Imeri Young Boys
84' Wissel FC Barcelona Wissel Andrés Cuenca voor Iñigo Martínez FC Barcelona
91' VAR: Afgekeurd doelpunt Joël Monteiro Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Joël Monteiro Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Young Boys
Opstellingen Barcelona - Young Boys
De opstellingen van Barcelona en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Patrick Rahmen
Voorbeschouwing Barcelona - Young Boys

Barcelona en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Young Boys elkaar treffen in de Champions League.

Winst Barcelona 0
Winst Young Boys 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 23e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 32e plaats.