Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Milan (1-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 1 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Milan (1-0)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Milan is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Victor Okoh Boniface, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bayer Leverkusen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bayer Leverkusen - Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Aleix García Bayer 04 Leverkusen
21' VAR: Afgekeurd doelpunt Victor Okoh Boniface Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Victor Okoh Boniface Bayer 04 Leverkusen
51' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Victor Okoh Boniface met assist van Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen 1-0
62' Wissel Milan Wissel Álvaro Morata voor Tammy Abraham Milan
74' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Martin Terrier voor Victor Okoh Boniface Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Robert Andrich voor Aleix García Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Milan Wissel Samuel Chukwueze voor Christian Pulisic Milan
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Exequiel Palacios voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
84' Gele kaart Milan Gele kaart voor Álvaro Morata Milan
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeanuël Belocian voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor Samuel Chukwueze Milan
95' Gele kaart Milan Gele kaart voor Fikayo Tomori Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Milan
Opstellingen Bayer Leverkusen - Milan
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Milan

Bayer Leverkusen en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en Milan elkaar treffen in de Champions League.

Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Milan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 5e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 29e plaats.