Nabeschouwing Bodø / Glimt - Crvena Zvezda (2-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 20 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Bodø / Glimt het dinsdag 20 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Crvena Zvezda (2-1)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Odin Bjørtuft, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Bodø / Glimt vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Isak Dybvik Määttä op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Crvena Zvezda de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ognjen Mimović. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Crvena Zvezda kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Kružliak, waardoor Bodø / Glimt een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bodø / Glimt - Crvena Zvezda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Peter Olayinka Crvena Zvezda
52' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Odin Bjørtuft met assist van Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt 1-0
55' Wissel Crvena Zvezda Wissel Ognjen Mimović voor Milan Rodic Crvena Zvezda
62' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Isak Dybvik Määttä met assist van Håkon Evjen Bodø / Glimt 2-0
65' Wissel Bodø / Glimt Wissel Bruno Duarte voor Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt
66' Wissel Crvena Zvezda Wissel Ulrik Saltnes voor Luka Ilic Crvena Zvezda
66' Wissel Crvena Zvezda Wissel Milson voor Cherif Ndiaye Crvena Zvezda
66' Wissel Bodø / Glimt Wissel Philip Zinckernagel voor Isak Dybvik Määttä Bodø / Glimt
70' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Mirko Ivanic Crvena Zvezda
75' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Ognjen Mimović met assist van In-beom Hwang Crvena Zvezda 2-1
77' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Fredrik Bjørkan Bodø / Glimt
85' Wissel Bodø / Glimt Wissel Sondre Auklend voor Kasper Høgh Bodø / Glimt
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel Dálcio voor Peter Olayinka Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Crvena Zvezda
Opstellingen Bodø / Glimt - Crvena Zvezda
De opstellingen van Bodø / Glimt en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Bodø / Glimt - Crvena Zvezda

Bodø / Glimt en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bodø / Glimt en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Champions League.