Nabeschouwing Bodø / Glimt - Rīgas FS (4-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 17:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Bodø / Glimt het dinsdag 23 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rīgas FS. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Rīgas FS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Rīgas FS (4-0)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en Rīgas FS is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bodø / Glimt kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van August Mikkelsen. Bodø / Glimt vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ulrik Saltnes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Bodø / Glimt, waarmee Oscar Kapskarmo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Bodø / Glimt in de 76e minuut, nadat August Mikkelsen de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Rīgas FS 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Rīgas FS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt August Mikkelsen met assist van Ulrik Saltnes Bodø / Glimt 1-0
9' Wissel Rīgas FS Wissel Alain Cedric Herve Kouadio voor Emerson Deocleciano Rīgas FS
18' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Ulrik Saltnes Bodø / Glimt 2-0
40' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Oscar Kapskarmo met assist van Ulrik Saltnes Bodø / Glimt 3-0
44' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor Stefan Panić Rīgas FS
63' Wissel Rīgas FS Wissel Darko Lemajić voor Mārtiņš Ķigurs Rīgas FS
67' Wissel Bodø / Glimt Wissel Sondre Brunstad Fet voor Håkon Evjen Bodø / Glimt
67' Wissel Bodø / Glimt Wissel Isak Dybvik Määttä voor Brice Wembangomo Bodø / Glimt
76' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt August Mikkelsen met assist van Ulrik Saltnes Bodø / Glimt 4-0
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel Andreas Helmersen voor Oscar Kapskarmo Bodø / Glimt
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel Adam Sørensen voor Fredrik Bjørkan Bodø / Glimt
81' Wissel Rīgas FS Wissel Luka Silagadze voor Adam Marhiev Rīgas FS
84' Wissel Bodø / Glimt Wissel Jens Petter Hauge voor August Mikkelsen Bodø / Glimt
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Rīgas FS
Opstellingen Bodø / Glimt - Rīgas FS
De opstellingen van Bodø / Glimt en Rīgas FS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rīgas FS zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kjetil Knutsen
Voorbeschouwing Bodø / Glimt - Rīgas FS

Bodø / Glimt en Rīgas FS spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bodø / Glimt en Rīgas FS elkaar treffen in de Champions League.