Nabeschouwing Club Brugge - Borussia Dortmund (0-3) || Champions League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Club Brugge het woensdag 18 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Borussia Dortmund (0-3)

Het Champions League duel tussen Club Brugge en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 0-3 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door Jamie Bynoe-Gittens, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Borussia Dortmund opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Jamie Bynoe-Gittens die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Borussia Dortmund. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat Serhou Guirassy van Borussia Dortmund een penalty wist te benutten in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Borussia Dortmund een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Club Brugge - Borussia Dortmund 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Hugo Vetlesen Club Brugge
59' Wissel Borussia Dortmund Wissel Waldemar Anton voor Ramy Bensebaini Borussia Dortmund
59' Wissel Borussia Dortmund Wissel Serhou Guirassy voor Donyell Malen Borussia Dortmund
65' Wissel Club Brugge Wissel Ferran Jutglà voor Gustaf Nilsson Club Brugge
68' Wissel Borussia Dortmund Wissel Jamie Bynoe-Gittens voor Marcel Sabitzer Borussia Dortmund
68' Wissel Borussia Dortmund Wissel Felix Nmecha voor Pascal Groß Borussia Dortmund
72' Wissel Club Brugge Wissel Kyriani Sabbe voor Joaquin Seys Club Brugge
76' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Jamie Bynoe-Gittens met assist van Emre Can Borussia Dortmund 0-1
84' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor Julian Ryerson Borussia Dortmund
85' Wissel Club Brugge Wissel Romeo Vermant voor Hugo Vetlesen Club Brugge
85' Wissel Club Brugge Wissel Chemsdine Talbi voor Christos Tzolis Club Brugge
86' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Jamie Bynoe-Gittens met assist van Felix Nmecha Borussia Dortmund 0-2
87' Wissel Borussia Dortmund Wissel Yan Couto voor Karim Adeyemi Borussia Dortmund
95' Penalty Borussia Dortmund Penalty Serhou Guirassy Borussia Dortmund 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Borussia Dortmund
Opstellingen Club Brugge - Borussia Dortmund
De opstellingen van Club Brugge en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.