Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bodø / Glimt (2-0) || Champions League 2024/2025

Woensdag 28 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Crvena Zvezda het woensdag 28 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bodø / Glimt (2-0)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Bodø / Glimt is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. Bruno Duarte maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crvena Zvezda vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Crvena Zvezda vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Uroš Spajić op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Bodø / Glimt 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Crvena Zvezda Penalty Bruno Duarte Crvena Zvezda 1-0
55' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Timi Elšnik Crvena Zvezda
59' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Uroš Spajić met assist van Timi Elšnik Crvena Zvezda 2-0
61' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Fredrik Sjøvold Bodø / Glimt
62' Wissel Crvena Zvezda Wissel Puma voor Milson Crvena Zvezda
66' Wissel Bodø / Glimt Wissel Philip Zinckernagel voor Kasper Høgh Bodø / Glimt
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel Dálcio voor Peter Olayinka Crvena Zvezda
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel Cherif Ndiaye voor Bruno Duarte Crvena Zvezda
74' Wissel Bodø / Glimt Wissel Ulrik Saltnes voor Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel Luka Ilic voor Mirko Ivanic Crvena Zvezda
85' Wissel Bodø / Glimt Wissel Sondre Auklend voor Håkon Evjen Bodø / Glimt
85' Wissel Bodø / Glimt Wissel Brede Moe voor Odin Bjørtuft Bodø / Glimt
85' Wissel Bodø / Glimt Wissel Andreas Helmersen voor Isak Dybvik Määttä Bodø / Glimt
87' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Puma Crvena Zvezda
87' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Mirko Ivanic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Bodø / Glimt
Opstellingen Crvena Zvezda - Bodø / Glimt
De opstellingen van Crvena Zvezda en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Bodø / Glimt

Crvena Zvezda en Bodø / Glimt spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Bodø / Glimt in de Champions League vond plaats op 20 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bodø / Glimt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bodø / Glimt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.