Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Monaco (2-2) || Champions League 2024/2025

Woensdag 2 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 2 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Monaco (2-2)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Petar Sučić, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Martin Baturina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Monaco de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Mohammed Salisu.

Denis Zakaria zette Monaco even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Harm Osmers toegekende penalty wist te benutten. In de 92e minuut moest Dinamo Zagreb verder met een man minder, nadat Nenad Bjelica een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dinamo Zagreb - Monaco 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Mohammed Salisu Monaco
26' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Bruno Petković Dinamo Zagreb
28' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Breel Embolo Monaco
38' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Arijan Ademi Dinamo Zagreb
42' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
48' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Petar Sučić met assist van Martin Baturina Dinamo Zagreb 1-0
46' Wissel Monaco Wissel Folarin Balogun voor Aleksandr Golovin Monaco
46' Wissel Monaco Wissel George Ilenikhena voor Breel Embolo Monaco
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Marko Rog voor Arijan Ademi Dinamo Zagreb
66' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Martin Baturina met assist van Marko Rog Dinamo Zagreb 2-0
72' Wissel Monaco Wissel Eliesse Ben Seghir voor Vanderson Monaco
72' Wissel Monaco Wissel Krépin Diatta voor Lamine Camara Monaco
74' Doelpunt Monaco Doelpunt Mohammed Salisu met assist van Maghnes Akliouche Monaco 2-1
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Lukas Kačavenda voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
80' Wissel Monaco Wissel Kassoum Ouattara voor Caio Henrique Monaco
81' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Lukas Kačavenda Dinamo Zagreb
82' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Nenad Bjelica Dinamo Zagreb
90' Penalty Monaco Penalty Denis Zakaria Monaco 2-2
92' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb Tweede gele kaart voor Nenad Bjelica Dinamo Zagreb
90' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Stefan Ristovski Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Monaco
Opstellingen Dinamo Zagreb - Monaco
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.