Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Qarabağ (3-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 20 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 20 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Qarabağ (3-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Marko Pjaca, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sandro Kulenovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee Sandro Kulenovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Glenn Nyberg, waardoor Dinamo Zagreb een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dinamo Zagreb - Qarabağ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Takuya Ogiwara voor Stefan Ristovski Dinamo Zagreb
30' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Marko Pjaca Dinamo Zagreb 1-0
56' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Petar Sučić Dinamo Zagreb
62' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Júlio Romão Qarabağ
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Maxime Bernauer voor Marko Pjaca Dinamo Zagreb
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sandro Kulenovic voor Arbër Hoxha Dinamo Zagreb
69' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Sandro Kulenovic Dinamo Zagreb
74' Wissel Qarabağ Wissel Toral Bayramov voor Leandro Andrade Qarabağ
75' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenovic met assist van M. Baturina Dinamo Zagreb 2-0
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Marko Rog voor Petar Sučić Dinamo Zagreb
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Juan Córdoba voor Bruno Petković Dinamo Zagreb
80' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenovic met assist van Juan Córdoba Dinamo Zagreb 3-0
94' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Sergej Jakirović Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Qarabağ
Opstellingen Dinamo Zagreb - Qarabağ
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Sergej Jakirović
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Qarabağ

Dinamo Zagreb en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Zagreb en Qarabağ elkaar treffen in de Champions League.