Nabeschouwing Dynamo Kiev - Partizan (6-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 20:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 23 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Partizan (6-2)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 6-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Matheus Saldanha maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Partizan vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Dynamo Kyiv kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mykola Shaparenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Volodymyr Brazhko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dynamo Kyiv de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Dynamo Kyiv vergroot nadat Oleksandr Karavaev de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat Vladyslav Kabaev namens Dynamo Kyiv de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 66e minuut was het Matheus Saldanha van Partizan wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Dynamo Kyiv om te scoren. In de 83e minuut zette Denys Popov de stand op 5-2 in het voordeel van Dynamo Kyiv. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dynamo Kyiv. Het was Oleksandr Pikhalyonok die in de 92e minuut de stand op 6-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christian Dingert bij een 6-2 eindstand in het voordeel van Dynamo Kiev.

LIVE Dynamo Kiev - Partizan 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Matheus Saldanha Partizan
11' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Nathan de Medina Partizan
22' Penalty Partizan Penalty Matheus Saldanha Partizan 0-1
40' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Mykola Shaparenko met assist van Vladyslav Kabaev Dynamo Kyiv 1-1
43' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv 2-1
46' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Oleksandr Karavaev met assist van Vladyslav Vanat Dynamo Kyiv 3-1
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Pikhalyonok voor Vitaliy Buyalskyi Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Navin Malysh voor Oleksandr Karavaev Dynamo Kyiv
46' Wissel Partizan Wissel Aleksandar Scekic voor Young-jun Goh Partizan
47' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv
55' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Vladyslav Kabaev met assist van Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv 4-1
60' Wissel Partizan Wissel Aleksandar Filipovic voor Nathan de Medina Partizan
60' Wissel Partizan Wissel Zubairu Ibrahim voor Xander Severina Partizan
60' Wissel Partizan Wissel Bibras Natcho voor Ghayas Zahid Partizan
66' Doelpunt Partizan Doelpunt Matheus Saldanha met assist van Zubairu Ibrahim Partizan 4-2
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Nazar Voloshyn voor Andriy Yarmolenko Dynamo Kyiv
77' Wissel Partizan Wissel Nemanja Trifunovic voor Aldo Kalulu Partizan
81' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Kervin Arriaga Partizan
83' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Denys Popov met assist van Nazar Voloshyn Dynamo Kyiv 5-2
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Andriyevskyi voor Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Justin Lonwijk voor Mykola Shaparenko Dynamo Kyiv
92' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Oleksandr Pikhalyonok met assist van Nazar Voloshyn Dynamo Kyiv 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Partizan
Opstellingen Dynamo Kiev - Partizan
De opstellingen van Dynamo Kiev en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Partizan

Dynamo Kiev en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Partizan elkaar treffen in de Champions League.