Nabeschouwing Fenerbahçe - Lille (1-1) (na verlenging) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 13 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Fenerbahçe het dinsdag 13 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Şükrü Saracoğlu Stadium in Istanbul.

Via de Fenerbahçe - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Lille (1-1) (na verlenging)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-0 eindstand.

In de 86e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Hákon Arnar Haraldsson. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 106e minuut moest Ousmane Touré van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José María Sánchez Martínez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest LOSC Lille verder met een speler minder. Jonathan David dacht na 115 minuten te scoren voor LOSC Lille, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José María Sánchez Martínez af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-1 overwinning.

LIVE Fenerbahçe - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Mert Müldür Fenerbahçe
35' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Alexsandro LOSC Lille
55' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Angel Gomes LOSC Lille
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Youssef En-Nesyri voor Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Bright Osayi-Samuel voor Mert Müldür Fenerbahçe
65' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alexander Djiku Fenerbahçe
68' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
69' Wissel LOSC Lille Wissel Edon Zhegrova voor Rémy Cabella LOSC Lille
75' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Allan Saint-Maximin Fenerbahçe
80' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Edon Zhegrova LOSC Lille
80' Wissel LOSC Lille Wissel Jayden Oosterwolde voor LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel Aïssa Mandi voor Tiago Santos LOSC Lille
82' Wissel Fenerbahçe Wissel Ngalayel Mukau voor Angel Gomes Fenerbahçe
85' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Cenk Tosun Dušan Tadić LOSC Lille
86' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt Hákon Arnar Haraldsson Fenerbahçe
91' Wissel Fenerbahçe Wissel Bafodé Diakité voor Edin Džeko Fenerbahçe 1-0
91' Wissel LOSC Lille Wissel Bartuğ Elmaz voor Edin Džeko LOSC Lille
98' Wissel LOSC Lille Wissel Osame Sahraoui voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
106' Wissel LOSC Lille Wissel Ismaily voor Gabriel Gudmundsson LOSC Lille
106' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor Ousmane Touré Thomas Meunier LOSC Lille
109' Aïssa Mandi LOSC Lille
115' Penalty LOSC Lille Penalty Jonathan David LOSC Lille
118' Wissel Fenerbahçe Wissel Jonathan David voor Fenerbahçe 1-1
119' Wissel Fenerbahçe Wissel Oğuz Aydın voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Lille
Opstellingen Fenerbahçe - Lille
De opstellingen van Fenerbahçe en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Lille

Fenerbahçe en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Lille in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fenerbahçe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fenerbahçe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.