Nabeschouwing Ferencváros - The New Saints (5-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 20:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Ferencváros het dinsdag 23 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - The New Saints (5-0)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 5-0 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Adama Traoré, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adama Traoré op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Ferencváros, waarmee Kristoffer Zachariassen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ferencváros geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Adama Traoré. In de 62e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Ferencváros speler Marquinhos.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guillermo Cuadra Fernández en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Ferencváros.

LIVE Ferencváros - The New Saints 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Adama Traoré met assist van Marquinhos Ferencváros 1-0
21' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Adama Traoré met assist van Aleksandar Pesic Ferencváros 2-0
24' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Kristoffer Zachariassen met assist van Marquinhos Ferencváros 3-0
50' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor Jordan Lee Raymond Williams The New Saints
54' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Adama Traoré met assist van Cristian Ramírez Ferencváros 4-0
62' Penalty Ferencváros Penalty Marquinhos Ferencváros 5-0
63' Wissel The New Saints Wissel Rory Holden voor Jordan Lee Raymond Williams The New Saints
63' Wissel The New Saints Wissel Daniel Patrick Williams voor Daniel Redmond The New Saints
63' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Marquinhos Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel Alex Tóth voor Habib Maïga Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel Kady Borges voor Aleksandar Pesic Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel Endre Botka voor Marquinhos Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel Owusu voor Cebrail Makreckis Ferencváros
76' Wissel The New Saints Wissel Declan McManus voor Brad Young The New Saints
82' Wissel Ferencváros Wissel Mats Knoester voor Raul Gustavo Ferencváros
89' Wissel The New Saints Wissel Ashley Baker voor Daniel Davies The New Saints
90' Wissel The New Saints Wissel Sion Bradley voor Ben Clark The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - The New Saints
Opstellingen Ferencváros - The New Saints
De opstellingen van Ferencváros en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.