Nabeschouwing Feyenoord - Bayer Leverkusen (0-4) || Champions League 2024/2025

Donderdag 19 september 2024 - 18:45 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Feyenoord het donderdag 19 september 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Bayer Leverkusen (0-4)

Het Champions League duel tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Florian Wirtz. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alejandro Grimaldo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee Florian Wirtz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 45 minuten was het Timon Wellenreuther die de bal in eigen doel werkte, waardoor Bayer 04 Leverkusen op 0-4 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen 0-1
9' VAR: Afgekeurd doelpunt Ramiz Zerrouki Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ramiz Zerrouki Feyenoord
30' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Alejandro Grimaldo met assist van Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen 0-2
36' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Florian Wirtz met assist van Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen 0-3
44' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Gernot Trauner Feyenoord
45' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt Timon Wellenreuther Edmond Tapsoba Bayer 04 Leverkusen 0-4
46' Wissel Feyenoord Wissel Gijs Smal voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
61' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Igor Paixão Feyenoord
61' Wissel Feyenoord Wissel Anis Hadj Moussa voor Jordan Lotomba Feyenoord
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Patrik Schick voor Victor Okoh Boniface Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Amine Adli voor Martin Terrier Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Aleix García voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Feyenoord Wissel Jeyland Mitchell voor Gernot Trauner Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel Chris-Kévin Nadje voor Antoni Milambo Feyenoord
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeanuël Belocian voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Exequiel Palacios voor Granit Xhaka Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Bayer Leverkusen
Opstellingen Feyenoord - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Feyenoord en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Bayer Leverkusen

Feyenoord en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Bayer Leverkusen elkaar treffen in de Champions League.