Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Panevėžys (3-1) || Champions League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 20:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Jagiellonia Białystok het woensdag 31 juli 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Panevėžys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Miejska Gorka.

Via de Jagiellonia Białystok - Panevėžys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Panevėžys (3-1)

Het Champions League duel tussen Jagiellonia Białystok en Panevėžys is onder leiding van scheidsrechter Vasilis Fotias geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jagiellonia Białystok. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. Afimico Pululu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jagiellonia Białystok vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 69e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom Afimico Pululu die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Jagiellonia Białystok. Een eigen doelpunt van Markas Beneta zorgde ervoor dat Jagiellonia Białystok in de 84e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 87 minuten deed Sivert Gussias iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Panevėžys werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Panevėžys echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Jagiellonia Białystok.

LIVE Jagiellonia Białystok - Panevėžys 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jagiellonia Białystok - Panevėžys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Jagiellonia Białystok Penalty Afimico Pululu Jagiellonia Białystok 1-0
61' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Aurélien Nguiamba voor Taras Romanczuk Jagiellonia Białystok
61' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Nené voor Jesús Imaz Jagiellonia Białystok
61' Wissel Panevėžys Wissel Dusan Stojinovic voor Lucas de Vega Panevėžys
62' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Jeffrey Sarpong voor Michal Sacek Jagiellonia Białystok
62' Wissel Panevėžys Wissel Federico Palacios Martinez voor Ernestas Veliulis Panevėžys
68' Gele kaart Panevėžys Gele kaart voor Kaspars Dubra Panevėžys
69' Penalty Jagiellonia Białystok Penalty Afimico Pululu Jagiellonia Białystok 2-0
70' Wissel Panevėžys Wissel Markas Beneta voor Róbert Mazáň Panevėžys
70' Wissel Panevėžys Wissel Sivert Gussias voor Noel Mbo Panevėžys
72' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Miki Villar voor Kristoffer Hansen Jagiellonia Białystok
72' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Jakub Lewicki voor João Moutinho Jagiellonia Białystok
78' Wissel Panevėžys Wissel Malcom Cacutalua voor Kaspars Dubra Panevėžys
84' Eigen doelpunt Jagiellonia Białystok Eigen doelpunt Markas Beneta Jagiellonia Białystok 3-0
87' Doelpunt Panevėžys Doelpunt Sivert Gussias Panevėžys 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jagiellonia Białystok - Panevėžys
Opstellingen Jagiellonia Białystok - Panevėžys
De opstellingen van Jagiellonia Białystok en Panevėžys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jagiellonia Białystok gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Panevėžys zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jagiellonia Białystok - Panevėžys

Jagiellonia Białystok en Panevėžys spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasilis Fotias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jagiellonia Białystok en Panevėžys in de Champions League vond plaats op 23 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jagiellonia Białystok. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Jagiellonia Białystok favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Panevėžys slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.