Nabeschouwing Juventus - PSV (3-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 18:45 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Juventus het dinsdag 17 september 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Turin.

Via de Juventus - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - PSV (3-1)

Het Champions League duel tussen Juventus en PSV is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Kenan Yıldız, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Weston McKennie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee Nicolás González zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 93 minuten deed Ismael Saibari iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van PSV werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor PSV echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - PSV 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Juventus Doelpunt Kenan Yıldız met assist van Nicolás González Juventus 1-0
27' Doelpunt Juventus Doelpunt Weston McKennie Juventus 2-0
52' Doelpunt Juventus Doelpunt Nicolás González met assist van Dušan Vlahović Juventus 3-0
57' Wissel Juventus Wissel Danilo voor Federico Gatti Juventus
57' Wissel Juventus Wissel Khéphren Thuram voor Manuel Locatelli Juventus
62' Wissel PSV Wissel Noa Lang voor Guus Til PSV
62' Wissel PSV Wissel Ismael Saibari voor Joey Veerman PSV
69' Wissel Juventus Wissel Nicolò Fagioli voor Kenan Yıldız Juventus
69' Wissel Juventus Wissel Timothy Weah voor Nicolás González Juventus
75' Wissel Juventus Wissel Douglas Luiz voor Weston McKennie Juventus
76' Wissel PSV Wissel Ricardo Pepi voor Luuk de Jong PSV
76' Wissel PSV Wissel Mauro Júnior voor Matteo Dams PSV
86' Wissel PSV Wissel Adamo Nagalo voor Richard Ledezma PSV
93' Doelpunt PSV Doelpunt Ismael Saibari met assist van Johan Bakayoko PSV 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - PSV
Opstellingen Juventus - PSV
De opstellingen van Juventus en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.