Nabeschouwing KÍ - Malmo FF (3-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 20:45 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt het dinsdag 30 juli 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de KÍ - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Malmo FF (3-2)

Het Champions League duel tussen en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Vitālijs Spasjoņņikovs geëindigd in een 3-2 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. KÍ kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Alexander Berntsson. Malmö FF kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hugo Bolin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Malmö FF vervolgens op 1-2. Het was Anders Christiansen die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Andras Frederiksberg de 2-2 maakte voor KÍ. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk KÍ dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Andras Frederiksberg de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitālijs Spasjoņņikovs bij een 3-2 eindstand in het voordeel van KÍ.

LIVE KÍ - Malmo FF 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt KÍ Doelpunt Alexander Berntsson met assist van Árni Frederiksberg 1-0
13' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Hugo Bolin met assist van Sergio Peña Malmö FF 1-1
49' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Sören Rieks Malmö FF
51' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Albert Ejupi
56' Wissel KÍ Wissel Hallur Hansson voor Albert Ejupi
56' Wissel KÍ Wissel Heini Vatnsdal voor Odmar Færø
57' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Hallur Hansson
59' Penalty Malmö FF Penalty Anders Christiansen Malmö FF 1-2
65' Doelpunt KÍ Doelpunt Andras Frederiksberg 2-2
74' Wissel Malmö FF Wissel Sebastian Jörgensen voor Hugo Bolin Malmö FF
74' Wissel KÍ Wissel Joseph Michael Williams voor René Joensen
74' Wissel Malmö FF Wissel Oliver Berg voor Anders Christiansen Malmö FF
79' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Sören Rieks Malmö FF
79' Wissel Malmö FF Wissel Isaac Kiese Thelin voor Erik Botheim Malmö FF
84' Wissel KÍ Wissel Paetur Petersen voor Páll Klettskard
84' Wissel KÍ Wissel Latif Ahmed voor Patrick da Silva
88' Wissel Malmö FF Wissel Zakaria Loukili voor Sergio Peña Malmö FF
95' Doelpunt KÍ Doelpunt Andras Frederiksberg 3-2
91' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Ricardo Friedrich Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Malmo FF
Opstellingen KÍ - Malmo FF
De opstellingen van KÍ en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing KÍ - Malmo FF

en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitālijs Spasjoņņikovs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KÍ en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 23 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 1 keer wist de ploeg van KÍ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor KÍ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.