Nabeschouwing Lille - Fenerbahçe (2-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 6 augustus 2024 - 20:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Lille het dinsdag 6 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Hainaut in Valenciennes.

Via de Lille - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Fenerbahçe (2-1)

Het Champions League duel tussen Lille en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Tiago Santos zette LOSC Lille op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. In de 78e minuut was het Fenerbahçe dat via Alexsandro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Istvan Kovacs. Alexander Djiku dacht na 86 minuten te scoren voor LOSC Lille, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Fenerbahçe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Edin Džeko Fenerbahçe
12' Eigen doelpunt LOSC Lille Eigen doelpunt Tiago Santos LOSC Lille 1-0
46' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe
47' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Tiago Santos LOSC Lille
71' Wissel LOSC Lille Wissel İrfan Can Kahveci voor Jonathan David LOSC Lille
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Oğuz Aydın voor Dušan Tadić Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Mohamed Bayo voor Allan Saint-Maximin Fenerbahçe
78' Wissel LOSC Lille Wissel Edon Zhegrova voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
78' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alexsandro Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Fenerbahçe 1-1
85' Wissel LOSC Lille Wissel Youssef En-Nesyri voor Edin Džeko LOSC Lille
86' Wissel Fenerbahçe Wissel Osame Sahraoui voor Tiago Santos Fenerbahçe
86' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Alexander Djiku met assist van Rade Krunic LOSC Lille
91' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Edon Zhegrova met assist van Mohamed Bayo LOSC Lille 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Fenerbahçe
Opstellingen Lille - Fenerbahçe
De opstellingen van Lille en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Lille - Fenerbahçe

Lille en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Fenerbahçe elkaar treffen in de Champions League.