Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Qarabağ (0-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 18:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Lincoln Red Imps het dinsdag 23 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium, Wincham in Northwich.

Via de Lincoln Red Imps - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Qarabağ (0-2)

Het Champions League duel tussen Lincoln Red Imps en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 0-2 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Juninho, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Toral Bayramov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Qarabağ.

LIVE Lincoln Red Imps - Qarabağ 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Juninho met assist van Yassine Benzia Qarabağ 0-1
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Abdul Ibrahim Ayew voor Julian Valarino Lincoln Red Imps
66' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Víctor Villacañas voor Rafael Muñoz Lincoln Red Imps
66' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Enrique Gómez Bernal voor Toni García Lincoln Red Imps
72' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Ethan Britto Lincoln Red Imps
74' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Graeme Torilla Lincoln Red Imps
75' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Toral Bayramov met assist van Júlio Romão Qarabağ 0-2
77' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Mustapha Yahaya voor Graeme Torilla Lincoln Red Imps
79' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Pedro Martín voor Ethan Britto Lincoln Red Imps
83' Wissel Qarabağ Wissel Patrick Andrade voor Marko Jankovic Qarabağ
83' Wissel Qarabağ Wissel Hamidou Keyta voor Abdellah Zoubir Qarabağ
83' Wissel Qarabağ Wissel Aleksey Isayev voor Marko Vesovic Qarabağ
84' Wissel Qarabağ Wissel Matheus Silva voor Júlio Romão Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Qarabağ
Opstellingen Lincoln Red Imps - Qarabağ
De opstellingen van Lincoln Red Imps en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Qarabağ

Lincoln Red Imps en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln Red Imps en Qarabağ in de Champions League vond plaats op 19 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Qarabağ favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lincoln Red Imps te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lincoln Red Imps. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.