Nabeschouwing Malmo FF - KÍ (4-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Malmo FF het dinsdag 23 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - KÍ (4-1)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en is onder leiding van scheidsrechter Lukas Fähndrich geëindigd in een 4-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Lasse Berg Johnsen, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hugo Bolin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Malmö FF, waarmee Lasse Berg Johnsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed Andras Frederiksberg iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van KÍ werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist Sören Rieks namens Malmö FF de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lukas Fähndrich en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Malmo FF.

LIVE Malmo FF - KÍ 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Lasse Berg Johnsen met assist van Erik Botheim Malmö FF 1-0
37' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Hugo Bolin met assist van Isaac Kiese Thelin Malmö FF 2-0
43' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Lasse Berg Johnsen met assist van Busanello Malmö FF 3-0
56' Wissel KÍ Wissel Deni Pavlović voor René Joensen
56' Wissel KÍ Wissel Joseph Michael Williams voor Páll Klettskard
57' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Deni Pavlović
62' Wissel Malmö FF Wissel Elison Makolli voor Jens Stryger Larsen Malmö FF
69' Wissel KÍ Wissel Börge Petersen voor Odmar Færø
69' Wissel KÍ Wissel Patrick da Silva voor Claes Phillip Kronberg
70' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Jóannes Danielsen
71' Doelpunt KÍ Doelpunt Andras Frederiksberg met assist van Jóannes Danielsen 3-1
72' Wissel Malmö FF Wissel Sören Rieks voor Erik Botheim Malmö FF
72' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Sebastian Nanasi Malmö FF
75' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Albert Ejupi
82' Wissel KÍ Wissel Paetur Petersen voor Albert Ejupi
85' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Sören Rieks met assist van Sergio Peña Malmö FF 4-1
87' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Cédric Yamberé
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - KÍ
Opstellingen Malmo FF - KÍ
De opstellingen van Malmo FF en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Malmo FF - KÍ

Malmo FF en spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukas Fähndrich en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en KÍ elkaar treffen in de Champions League.