Nabeschouwing Malmo FF - PAOK (2-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 6 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Malmo FF het dinsdag 6 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - PAOK (2-2)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen Malmo FF en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Pontus Jansson, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. PAOK kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Taison, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette Sebastian Nanasi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Malmö FF de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Abdul Rahman Baba de 2-2 maakte voor PAOK. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Malmo FF - PAOK 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Pontus Jansson met assist van Sebastian Nanasi Malmö FF 1-0
42' Doelpunt PAOK Doelpunt Taison met assist van Magomed Ozdoev PAOK 1-1
49' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Hugo Bolin Malmö FF
52' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Erik Botheim Malmö FF
66' Wissel Malmö FF Wissel Anders Christiansen voor Erik Botheim Malmö FF
67' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Sebastian Nanasi met assist van Anders Christiansen Malmö FF 2-1
69' Wissel PAOK Wissel Tarik Tissoudali voor Brandon Thomas PAOK
70' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Abdul Rahman Baba PAOK
72' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Joan Sastre PAOK
73' Wissel PAOK Wissel Mady Camara voor Stefan Schwab PAOK
73' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Andrija Živković PAOK
75' Doelpunt PAOK Doelpunt Abdul Rahman Baba met assist van Konstantinos Koulierakis PAOK 2-2
83' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Hugo Bolin Malmö FF
83' Wissel PAOK Wissel Thomas Murg voor Giannis Konstantelias PAOK
84' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Mady Camara PAOK
87' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Sebastian Nanasi Malmö FF
94' Wissel Malmö FF Wissel Oliver Berg voor Sergio Peña Malmö FF
92' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Magomed Ozdoev PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - PAOK
Opstellingen Malmo FF - PAOK
De opstellingen van Malmo FF en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Malmo FF - PAOK

Malmo FF en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en PAOK elkaar treffen in de Champions League.