Nabeschouwing Malmo FF - Sparta Praha (0-2) || Champions League 2024/2025

Woensdag 21 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Malmo FF het woensdag 21 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Sparta Praha (0-2)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Sparta Praha is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Jens Stryger Larsen zette Sparta Praha op een 0-1 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Sparta Praha opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het Matěj Ryneš die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sparta Praha.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sparta Praha.

LIVE Malmo FF - Sparta Praha 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Busanello Malmö FF
31' Eigen doelpunt Sparta Praha Eigen doelpunt Jens Stryger Larsen Veljko Birmančević Sparta Praha 0-1
34' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Sergio Peña Malmö FF
40' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Victor Olatunji Sparta Praha
60' Wissel Sparta Praha Wissel Jan Kuchta voor Victor Olatunji Sparta Praha
62' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Qazim Laçi Sparta Praha
64' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Hugo Bolin Malmö FF
64' Wissel Malmö FF Wissel Anders Christiansen voor Erik Botheim Malmö FF
68' Wissel Sparta Praha Wissel Lukas Sadilek voor Qazim Laçi Sparta Praha
68' Wissel Sparta Praha Wissel Tomas Wiesner voor Angelo Preciado Sparta Praha
69' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Anders Christiansen Malmö FF
82' Wissel Sparta Praha Wissel Jakub Pešek voor Lukáš Haraslín Sparta Praha
83' Wissel Sparta Praha Wissel Jaroslav Zeleny voor Martin Vitík Sparta Praha
85' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Jakub Pešek Sparta Praha
89' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Matěj Ryneš met assist van Asger Sörensen Sparta Praha 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Sparta Praha
Opstellingen Malmo FF - Sparta Praha
De opstellingen van Malmo FF en Sparta Praha zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sparta Praha zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Lars Friis
Voorbeschouwing Malmo FF - Sparta Praha

Malmo FF en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Malmo FF als Sparta Praha wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.