Nabeschouwing Midtjylland - Slovan Bratislava (1-1) || Champions League 2024/2025

Woensdag 21 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Midtjylland het woensdag 21 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Slovan Bratislava (1-1)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen Midtjylland en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door César Blackman, waarmee Slovan Bratislava met 0-1 de leiding nam. FC Midtjylland kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Edward Chilufya, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Midtjylland - Slovan Bratislava 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Slovan Bratislava Wissel Július Szoke voor Zuberu Sharani Slovan Bratislava
30' Gele kaart FC Midtjylland Gele kaart voor Darío Osorio FC Midtjylland
46' Wissel FC Midtjylland Wissel Ola Brynhildsen voor Darío Osorio FC Midtjylland
52' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Július Szoke Slovan Bratislava
59' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt César Blackman met assist van Tigran Barseghyan Slovan Bratislava 0-1
64' Wissel FC Midtjylland Wissel Adam Gabriel voor Juninho FC Midtjylland
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel Róbert Mak voor Vladimír Weiss Slovan Bratislava
75' Wissel FC Midtjylland Wissel Edward Chilufya voor Adam Buksa FC Midtjylland
79' Doelpunt FC Midtjylland Doelpunt Edward Chilufya met assist van Oliver Sørensen Jensen FC Midtjylland 1-1
81' Wissel Slovan Bratislava Wissel Kyriakos Savvidis voor Marko Tolic Slovan Bratislava
81' Wissel Slovan Bratislava Wissel Nino Marcelli voor Tigran Barseghyan Slovan Bratislava
81' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Metsoko voor Dávid Strelec Slovan Bratislava
84' Wissel FC Midtjylland Wissel Kristoffer Askildsen voor Franculino FC Midtjylland
84' Wissel FC Midtjylland Wissel Mikel Johan Gogorza Krüger-Johnsen voor Aral Şimşir FC Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Slovan Bratislava
Opstellingen Midtjylland - Slovan Bratislava
De opstellingen van Midtjylland en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.