Nabeschouwing Panevėžys - Jagiellonia Białystok (0-4) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 17:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Panevėžys het dinsdag 23 juli 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Jagiellonia Białystok. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio di Cornaredo in Lugano.

Via de Panevėžys - Jagiellonia Białystok live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panevėžys - Jagiellonia Białystok (0-4)

Het Champions League duel tussen Panevėžys en Jagiellonia Białystok is onder leiding van scheidsrechter Novak Simović geëindigd in een 0-4 overwinning voor Jagiellonia Białystok. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Jesús Imaz, waarmee Jagiellonia Białystok met 0-1 de leiding nam. Jagiellonia Białystok vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jesús Imaz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Jagiellonia Białystok, waarmee Jesús Imaz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Jagiellonia Białystok in de 80e minuut, nadat Kristoffer Hansen de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Jagiellonia Białystok.

LIVE Panevėžys - Jagiellonia Białystok 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panevėžys - Jagiellonia Białystok teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt Jesús Imaz met assist van Kristoffer Hansen Jagiellonia Białystok 0-1
28' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt Jesús Imaz met assist van Michal Sacek Jagiellonia Białystok 0-2
29' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt Jesús Imaz met assist van Afimico Pululu Jagiellonia Białystok 0-3
39' Gele kaart Panevėžys Gele kaart voor Sivert Gussias Panevėžys
46' Wissel Panevėžys Wissel Cheikhou Dieng voor Federico Palacios Martinez Panevėžys
46' Wissel Panevėžys Wissel Noel Mbo voor Sivert Gussias Panevėžys
66' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Miki Villar voor Nené Jagiellonia Białystok
66' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Jaroslaw Kubicki voor Dominik Marczuk Jagiellonia Białystok
75' Wissel Panevėžys Wissel Jeffrey Sarpong voor Ernestas Veliulis Panevėžys
77' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Lamine Diaby-Fadiga voor Afimico Pululu Jagiellonia Białystok
80' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt Kristoffer Hansen met assist van Michal Sacek Jagiellonia Białystok 0-4
83' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor João Moutinho Jagiellonia Białystok
84' Wissel Panevėžys Wissel Markas Beneta voor Lucas de Vega Panevėžys
85' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Aurélien Nguiamba voor Kristoffer Hansen Jagiellonia Białystok
85' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Wojciech Laski voor João Moutinho Jagiellonia Białystok
85' Wissel Panevėžys Wissel Markas Beneta voor Rokas Rasimavičius Panevėžys
Video hoogtepunten en samenvatting Panevėžys - Jagiellonia Białystok
Opstellingen Panevėžys - Jagiellonia Białystok
De opstellingen van Panevėžys en Jagiellonia Białystok zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Panevėžys gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jagiellonia Białystok zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Stijn Vreven
Voorbeschouwing Panevėžys - Jagiellonia Białystok

Panevėžys en Jagiellonia Białystok spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Novak Simović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Panevėžys en Jagiellonia Białystok elkaar treffen in de Champions League.